No niestety sciezki w tych miejscach sa skonfigurowane pprawnie. Nie wiem skad sciagales ten plik, ale ja zrobilam to w nastepny sposób, po wybraniu odpowiadajacego mi zestawu kompnentow (TMS Component Pack; który zawiera ok 300 roznych komponentow, w tym min. zestaw komponentow TMSSmoothControlsPackPkgD2007
Lista zestawowo komonentow, ktore pojawiaja sie po instalacji na osobnych kartach w Tool Palette:
Grid components
HTML components
Edit controls
Planner components
Outlook / inspector bar components
Web connectivity components
Syntax highlighting memo component
System components
Graphic components
Menu components
Smooth components
Miscellaneous components )
... wracajac do tematu: klinelam w link: 'order immediately', po zlozeniu zamowienia i zaplacie otrzymalam e-mail z haslem i poproszono mnie w nim o zalogowanie sie na stronie TMS, kiedy to zrobie na zakladce 'My products' bedzie dostepny link do zestawu komponentow, mam go sciagnac, rozpakowac, bedzie sie w nim znajdowal plik setup.exe, mam go uruchomic i przejsc proces instalacji i komponenty nie beda wymagaly juz zadnej akcji z mojej strony i beda gotowe do uzycia i ze TMS odchodzi juz od dystrybucji komponentow w bibliotekach jak to bylo dotychczas. Tak czy inaczej, sciezki w opcjach sprawdzilam zaraz po tym jak projekt nie chcial ruszyc, przeinstalowalam komponenty - nie dziala.

nie wiem juz co robic. Customer Service wciaz milczy ...